La nostra història

El nostre negoci va començar a finals dels anys seixanta del segle XX amb un taller on es confeccionaven artesanalment articles relacionats amb la marroquineria. Posteriorment, es va adequar un espai al mateix local per dedicar-lo a la venda al detall dels articles que es fabricaven i als quals es va incorporar la confecció de jaquetes de pell.

El 2002, després de successives ampliacions al local del carrer de Gurb núm. 62, el negoci es va traslladar al número 74 del mateix carrer, on es troba la ubicació actual de la botiga.

Què fem

A Boix Pell el client hi pot trobar articles de viatge (Samsonite, Delsey, Eastpak…), tot tipus de confecció en pell (transformacions, arranjaments, etc.) i una extensa exposició de bosses, bitlleters, carteres, cinturons, etc.
Disposem de les qualitats, dissenys i preus de les marques més reconegudes. Compromesos amb el comerç de proximitat, més enllà del servei de venda convencional a Boix Pell ens preocupa que el client ens tingui a la seva disposició en cas que aparegui qualsevol contratemps relacionat amb algun dels nostres productes.

Carteres
0
Moneders
0
Cinturons
0
Guants
0